De Bokkensprong

De Bokkensprong

Met de komst van De Bokkensprong naar Sinaai (Sint-Niklaas) had FORUM-Federatie voor het eerst in lange tijd weer een afdeling in de provincie Oost-Vlaanderen. Om een antwoord te bieden op de blijvende groei van de club, kunnen spelliefhebbers uit de weide omgeving van Sinaai maar liefst drie keer in de maand bij De Bokkensprong terecht en wel op drie locaties.

Behalve in Sinaai wordt er ook elke maand gespeeld in Beveren en Sint-Amandsberg. Iedereen is daarbij welkom, ook gezinnen met kinderen (vanaf ca. 8 jaar).

Praktische informatie

Elke 3de vrijdag van de maand van 19u00 tot 24u00
Geen spelavond in juli
Parochiecentrum
Dries 70, 9112 Sinaai
Buslijnen 21, 22, 23 en 27, halte Dries
Buslijn 27 en belbus 270, halte Vleeshouwersstraat
Eerste bezoek is gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 2,00 per avond) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 10,00 per persoon of € 15,00 per gezin voor 12 maanden). Jaarlidmaatschap is tevens geldig voor de spelavonden van De Bokkensprong in Beveren en Sint-Amandsberg.

Contactgegevens

E-mailadres De Bokkensprong (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Pascal Van Nauw
Leurshoek 73, 9120 Beveren, +32 (0)3 755 82 70

Community en sociale media

Spellenclub De Bokkensprong
Breng ook een bezoekje aan onze Facebookpagina!

Aankondigingen en activiteiten

Op zaterdag 23 mei 2020 organiseert De Bokkensprong zijn jaarlijkse familiedag in ontmoetingscentrum Troelant te Sinaai. Meer informatie volgt later.

Spelavonden

Waar vind je ons

Sinay "het spel"

Naar aanleiding van het 800-jarige bestaan van onze thuishaven Sinaai, bedachten we vanuit De Bokkensprong speciaal voor het feestjaar Sinay "het spel".

Sinay, het spel

Drie tot vier bouwheren bouwen, bij gratie van Johanna van Constantinopel, de gravin van Vlaanderen, elk hun eigen versie van het dorp rond onze karakteristieke "Dries". Het spel kost € 15,00 en is verkrijgbaar op onze spelavonden of op de activiteiten van Sinaai 800 jaar .