Spellenclub Lommel

Spellenclub Lommel

FORUM-Federatie was al flink vertegenwoordigd in het Antwerpse, maar sinds het voorjaar van 2007 hebben we met Spellenclub Lommel ook een afdeling in de groene provincie Limburg. De club, die wellicht ook als de meest jeugdige van de federatie geldt, opent haar deuren op elke eerste en derde zaterdag met bonusavonden in de maanden die vijf zaterdagen hebben.

Praktische informatie

Elke 1ste, 3de en evt. 5de zaterdag van de maand
Van 19u00 tot 24u00

Huis van de Jeugd (naast de brandweer)
Norbert Neeckxlaan 50, 3920 Lommel

Belbus 711, 712 en 713
Halte De Lommert

Eerste keer gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 2,50 per avond) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 20,00 voor 12 maanden). Gratis deelname aan de spelavonden voor leden van andere FORUM-kernen

Contactgegevens

E-mailadres Spellenclub Lommel (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Ariane Prössler
Koen De Bruyn
Nico Vandenberk

Community en sociale media

Spellenclub Lommel
Wij zijn nu ook op Facebook te vinden als groep.

Aankondigingen en activiteiten

Op de eerste spelavond van april organiseren wij Vespere Rabidus (avond van de gek): Alle gekheid komt deze avond op 1 stokje en de grootste gek mag de zotskap dragen. De grappigste spellen worden uit de kast gehaald om voor een hilarische avond te zorgen.
Met Allerheiligen mag er in Spellenclub Lommel al enkele jaren lekker gegriezeld worden. De volgende Halloweenavond vindt plaats op zaterdag 29 oktober 2016 en staat ook nu weer helemaal in het teken van angstaanjagende en lugubere spellen zoals De Weerwolven van Wakkerdam, Arkham Horror, Shadow Hunters en Van Helsing om er maar enkelen te noemen. Wie verkleed komt, maakt bovendien kans op een leuke prijs!
Vanwege het succes in 2015 zal ook in 2016 onze League of Extraordinary Gamers doorgaan, maar dan in een nieuw jasje. Onze leden zullen ook dit jaar weer in competitie gaan met elkaar, maar deze keer zijn alle spellen toegestaan. Op de eerste spelavond van december zullen prijzen uitgereikt worden voor de 3 beste spelers van onze club, maar ook hier krijgt de LEG-vogel weer extra aandacht. Kijk voor meer informatie op de eigen website van Spellenclub Lommel

Aanvullende informatie

Spellenclub Lommel leent ook spellen uit tijdens spelavonden voor een gepaste vergoeding. De waarborg is aangepast aan de waarde van het spel.
Op de eerste spelavond van de pare maanden (februari, april,...) kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.
Wist je dat er in Spellenclub Lommel heel wat grafisch talent schuilgaat. Zo wist Ariane het logo van de FORUM-Federatie op zeer geslaagde wijze te actualiseren zonder aan herkenbaarheid in te boeten en is voormalig bestuurslid Marjoleine diegene die de Gouden Ludo een gezicht (en twee vrolijk zwaaiende handjes) gaf.

Spelavonden

Waar vind je ons