FORUM-Mortsel Gezelschapsspellenclub

FORUM-Mortsel

Gezelschapsspellenclub FORUM-Mortsel neemt een bijzondere plaats in, in de geschiedenis van FORUM-Federatie vzw. Zij geldt immers als de 'alma mater' van alle clubs onder FORUM-vlag en werd in 1994 opgericht. Met hun enthousiasme slaagde de club er in om steeds meer anderen voor de hobby te winnen, wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van de federatie, toen nog een feitelijke vereniging opgericht.

De club zelf komt, net als 20 jaar geleden, nog altijd elke laatste vrijdag van de maand samen in parochiezaal 't Centrum en is één van de grotere FORUM-kernen.

Praktische informatie

Elke laatste vrijdag van de maand van 20u00 tot 24u00
't Centrum, zaal Jasmine (1ste verdieping)
Osylei 43, 2640 Mortsel
Buslijnen 51, 52 en 53, halte Osylei
Wandelafstand tot de zaal: ca. 315 m
Eerste keer gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 1,50 normaal tarief of € 0,75 voor leden KWB en andere FORUM-kernen) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 12,00 voor 12 maaanden of € 6,00 voor leden KWB en andere FORUM-kernen). Gezinsabonnement aan € 18,00 geldig voor 2 volwassenen en hun inwonende kinderen.

Contactgegevens

FORUM-Mortsel
Kijk op de eigen website van FORUM-Mortsel voor aanvullende info.
E-mailadres FORUM-Mortsel (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Sven Talboom
Sint-Reinhildisstraat 17, 2640 Mortsel, +32 (0)3 283 73 61 (na 20u00)

Community en sociale media

Onze spellencollectie
Bekijk de volledige spellencollectie van FORUM-Mortsel op BoardGameGeek

Aanvullende informatie

Jaarleden van FORUM-Mortsel kunnen tijdens de spelavonden spellen ontlenen uit de eigen collectie van de club aan € 1,00 per spel per maand, met een maximum van 2 maanden.
Op de spelavonden van FORUM-Mortsel kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.

Spelavonden

Waar vind je ons